Hej kära golfresenärer!

Varje år och strax innan golfsäsongen här hemma startar har det blivit tradition att vi arrangerar en golfresa. Dels för att få möte solen efter en lång vinter men också för att med gamla och nya golfvänner få starta säsongen utomlands med spel och träning. 

Den här resan går söderut till Costa del sol och La Cala golf hotel & spa. Här flyger vi med SAS plus (lounge med fria drycker/mat innan avfärd, fast track i säkerhetskontrollen & 2 resväskor) ner till Malaga. På La Cala bor vi med tillgång till deras fina och välrenomerade spa och i direkt anslutning till deras tre golfbanor. Då banorna ligger i bergen vilket emellanåt gör det kuperat så ingår här golfbil. Detta medför vackra vyer mot bergen och medelhavet. Vi tränar här på förmiddagarna innan vi tar lunch och förbereder oss för dagens golfrunda på någon utav banorna America, Europa eller Asia. Viva Sepana! Perfekt för dig som vill ha lyx och mycket golf till ett bra pris!

Om du har några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Beleva alternativt någon av oss. Vi kommer bägge att vara med på resan och vara era tränare.

Vänliga hälsningar, 
Lasse & Jojje - Professionals Arninge Golfklucc
Lasse e-post - 070- 370 95 50
Jojje e-post - 070-454 76 29

kortare sammanfattning

  • Golfdagar: Torsdag, Fredag, Lördag, Måndag och Tisdag
  • Varje golfdag inleds med lite teori och gemensam uppvärmning
  • Varje golfdag kommer Lasse Johansson och George Saari hålla en tvåtimmars lektion på olika teman
  • Varje golfdag avslutas med 18 håls golf med golfbil på någon av anläggningens tre mästerskapsbanor