Om oss

Beleva Travel Group AB är en resebyrå med fokus på aktivitetsresor. Exempel på typer av resor som vi i dagsläget arrangerar är bridgeresor, padelresor (tennis) och golfresor.

Vår långsiktiga målsättning är att arrangera resor inom olika områden, erbjuda paketresor, skräddarsy resor åt privata grupper samt att arrangera konferensresor. Om du tycker att detta låter intressant, har önskemål på reseupplägg eller om du själv besitter någon specifk kunskap som du vill arrangera resor inom så är du välkommen att kontakta oss på info@beleva.se. Vi återkommer då inom kort för vidare diskussion.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, alldeles särskilt om det har med resor att göra.

Vi som driver beleva

johan wahlberg

När jag fick frågan från Peter & Per om jag vill vara med och arrangera BridgeBertheaus resor så var valet enkelt, ett tveklöst ja. Det hela har överträffat mina förväntningar. Att det nu har lett till att vi startat Beleva Travel Group AB för att utveckla fler resor inom andra områden är verkligen jätteroligt. Att bygga upp ett företag från grunden inom ett nytt område är både spännande, roligt och utmanande. 

Affärsidé

Arrangera resor med unika kundupplevelser. Res med Beleva och bli belevad.

Vision

Att bli det självklara valet av resebyrå för resenärer, företag och researrangörer.

vår hemlighet

Erbjuda bästa tänkbara service. Stort fokus på att våra resenärer ska trivas uomordentligt och utvecklas på det sätt som de önskar. Detta genom att se till att vi alltid har personal, lärare och instruktörer som håller aboslut högsta klass.

Hört från kund

per leandersson

"Det verkar inte som att du spelar så mycket bridge" är en vanlig kommentar jag brukar mötas av. Klart att jag spelare en del men många gånger tycker jag att det är både roligare och mer utmanande att undervisa och diskutera bridge. JEM-Guld och JVM-Guld som kapten för svenska juniorlandslaget. Om det sedan är nybörjare eller landslagsspelare är inte så noga, för mig handlar det ju om att nå fram med mitt budskap. Kan det finnas något bättre än när människor man undervisar utvecklas i bridge?

peter bertheau

När jag var 19 år så upptäckte jag spelet bridge och redan från första dagen blev jag mer eller mindre besatt av spelet. Tidigare hade jag spelat schack men bridge vara något nytt och att kunna tävla tillammans med en partner var något jag gillade skarpt. Allt sedan den dagen har det mesta kretsat kring bridge. Jag vann VM 2012 och jobbar som bridgelärare i Stockholm.